Select Page

See you there

Almost ready. Dat staat er te lezen in de blog van Commodore. Tenminste ik denk dat het een Commodore blog is. Hij is te vinden op www.channel64.com. Met veel video’s en foto’s. Nostalgisch maar ook modern moet ik zeggen. Het maakt me in ieder geval benieuwd. De About pagina geeft ook nog niet veel prijs. Het is een WordPress blog zo te zien, maar een web feed kan ik er niet vinden. Hhm geheimzinnig nog allemaal….. Wie er achter zitten? Aan de postings te zien Nescio en DJNitts. Ze zijn in ieder geval begonnen op 28 juli jongstleden.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This