Select Page

On Vox: 2 invites voor VOX

 

    View Hans on Experience?s Blog
   

Ik zie dat ik 2 invites mag weggeven voor VOX. Laat een reactie achter op mijn VOX blog. Maandag ga ik dan kijken wie ik blij kan maken. Dus wil je het ook eens proberen? Laat even een reactie achter.

   

? Read more on Vox

   

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Willem

  Kom net terug uit Zuid Frankrijk en zit al m’n bloglines feeds door te nemen. Heerlijk om weer thuis te zijn! Zie dat hij op dit bericht nog geen reactie gehad hebt, dus doe ik het maar. Lijkt het je wat, dat Vox verhaal? In dat geval wil ik er ook wel naar kijken…
  Willem

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Willem, ik hoop dat je een goede vakantie hebt gehad. Fijn dat je weer terug bent en hier gelijk reageert. Wat ik van VOX vindt? Het is een mooie tool waarin allerlei zaken zijn geintegreerd (bloggen, media, netwerken), het is heel gebruikersvriendelijk en je hoeft er niet veel verstand van te hebben om vanalles te kunnen doen (alhoewel het al snel een kerstboom wordt en zeker niet past in Fred’s KISS aanpak 😉 )
  Jammer vind ik dat je eerst in moet loggen om te kunnen reageren. Dat is een soort lock-in en daar hou ik niet van. Ik wil misschien juist mensen laten reageren die niet in loggen.
  Ik stuur je een invite. Dan kun je zelf ook eens kijken.
  Dat er niemand gereageerd heeft komt wellicht doordat je niet kunt reageren op die VOX blog en dat is waar ik om vroeg. Zag dat later pas.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This