Select Page

Microsoft lanceert eigen gratis weblog software

Daar is ie dan: Windows Live Writer. Je kunt de weblog software gratis downloaden. Het gaat samenwerken met Windows Live Spaces. Ik heb het nog niet bekeken, maar het lijkt me interessante genoeg om hier te melden. Op de weblog van Windows Live Writer Team is al heel wat informatie met plaatjes hoe het er uit ziet voorhanden. Dus wat let je om het eens uit te proberen. Ik ga er in ieder geval later eens goed voor zetten. Zeker om dat het TypePad ondersteunt en MovableType!
Zouden nu meer mensen door gaan krijgen dat weblogprogramma’s e.d. gewoon onderdeel van onze softwarebundel gaan uit maken?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Chantal

    Het makkelijkste is eigenlijk gewoon een wordpress-blog beginnen ff wp downloaden domein naam kopen, koppelen aan hosting en je weet alles.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This