Select Page

Gratis Suse Linux Workshop

Ik heb een zwak voor Open Source. En volg de ontwikkelingen daarvan. En zeker Linux. Welnu, iedereen kan zich nu op de hoogte stellen hoe ver het gevorderd is met Linux. Want er is een hele trits aan gratis (jawel!) workshops, die mede georganiseerd worden door ons dochterbedrijf NewLevel.nl (de enige Novell Platinum Partner in Nederland!), in samenwerking met Novell en ICTivity. Binnenkort start namelijk de Suse Linux Enterprise 10 Roadshow. Vanaf 17.00 uur kunnen mensen dan (ook hands-on) op de hoogte raken van laatste ontwikkelingen op het gebied van Suse Linux Enterprise 10. Interessant is in dit verband ook dit filmpje en interview van de CEO van Novell in Computable over waarom Linux op de desktop de toekomst heeft en de vergelijking van Suse Linux met Vista van Computer Reseller News.

De onderwerpen die in de workshop aan bod komen zijn:

Overzicht en navigatie van de user interface:
– file manager, zoeken in Linux
Overzicht belangrijkste functionaliteiten:
 – E-mail, webbrowsen, office, grafisch
OpenOffice.org 2.0:
– wat is nieuw
– wat zijn de mogelijkheden
– in- en export van bestanden
Multimedia:
– foto’s, digitale camera’s
– muziek

Meer weten of inschrijven? Download dan de folder (pdf). Wellicht zal ik 4 september aanwezig bij de workshop in het hoofdkantoor van Tulip Computers in Amersfoort om er verslag van te doen. Er zijn ook workshops in Amsterdam, Eindhoven, Hedel en Rotterdam.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This