Gratis Suse Linux Workshop

Ik heb een zwak voor Open Source. En volg de ontwikkelingen daarvan. En zeker Linux. Welnu, iedereen kan zich nu op de hoogte stellen hoe ver het gevorderd is met Linux. Want er is een hele trits aan gratis (jawel!) workshops, die mede georganiseerd worden door ons dochterbedrijf NewLevel.nl (de enige Novell Platinum Partner in Nederland!), in samenwerking met Novell en ICTivity. Binnenkort start namelijk de Suse Linux Enterprise 10 Roadshow. Vanaf 17.00 uur kunnen mensen dan (ook hands-on) op de hoogte raken van laatste ontwikkelingen op het gebied van Suse Linux Enterprise 10. Interessant is in dit verband ook dit filmpje en interview van de CEO van Novell in Computable over waarom Linux op de desktop de toekomst heeft en de vergelijking van Suse Linux met Vista van Computer Reseller News.

De onderwerpen die in de workshop aan bod komen zijn:

Overzicht en navigatie van de user interface:
– file manager, zoeken in Linux
Overzicht belangrijkste functionaliteiten:
 – E-mail, webbrowsen, office, grafisch
OpenOffice.org 2.0:
– wat is nieuw
– wat zijn de mogelijkheden
– in- en export van bestanden
Multimedia:
– foto’s, digitale camera’s
– muziek

Meer weten of inschrijven? Download dan de folder (pdf). Wellicht zal ik 4 september aanwezig bij de workshop in het hoofdkantoor van Tulip Computers in Amersfoort om er verslag van te doen. Er zijn ook workshops in Amsterdam, Eindhoven, Hedel en Rotterdam.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This