Select Page

Een directeur die blogt

Ha, schreef ik gisteren dat corporate blogging zal gaan doorbreken in 2007, krijg ik gelijk een reactie van Huub Koch. Hij denkt dat corporate blogging op exploderen staat. Hij verwijst gelijk even naar een mooi voorbeeld van een directeur die blogt: Leon Bobbe van Dudok Wonen. Hij schrijft:

“Op dit weblog zal ik wekelijks in het kort aangeven wat mij als directeur/bestuurder van Dudok Wonen bezighoudt. Wat spookt er door mijn hoofd? Wat verrast mij en waar zitten de tegenvallers? Ik hoop dat mijn overpeinzingen ook u zullen boeien. En wie weet, inspireert het u tot het geven van een reactie. Ik zie het graag tegemoet.”

Kijk wat vind je daar nu van? Ik vind het gaaf. En als ik zo die postings lees, dan krijg ik een goed beeld van Dudok Wonen, van Leon en dat alles geeft me een gevoel van nabijheid. Mooi dat je zo door zijn blog zo dichtbij kunt komen. En wat een mooi bijvoorbeeld  is dat stukje over Kees, hun allround vakman. Ja dat soort postings zijn juweeltjes. Kijk ook maar eens naar die reacties van zijn kleinkinderen. En dat op een corporate blog! Wow, dat is bloggen op zijn mooist.
En Kees nog gefeliciteerd met je 40-jarig jubileum!
Waarom bloggen er niet meer directeuren? Het is zo simpel en je neemt jezelf, je medewerkers en je klanten tenminste eens serieus als je steeds zegt dat je luistert.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This