Select Page

Compatible plugins voor MovableType 3.3

Nu ik bezig ben met MovableType 3.3 is het natuurlijk goed te weten welke plugins je zeker niet moet gaan gebruiken totdat je weet of ze comaptible zijn. En net zo handig is het om te weten welke nu juist wel al compatible zijn. Welnu, via Einfach Persoenlich (wat een prachtige bron van inspiratie voor CSS en MT. Maar ook voor WordPress) van Jorg Petermann kwam ik een mooi lijst tegen van alle plugins met daarbij hun status. De lijst staat op Learning MovableType. Erg handig!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This