Select Page

Bloggen met Word 2007 en OneNote

Ik heb het zelf nog niet kunnen uitproberen, maar Stan van NewLevel.nl wel. Hij blogde met Office 2007 in combinatie met TypePad en schreef op hoe dat ging. Hij vindt Live Writer toch prettiger en beter werken.
Ook met OneNote schreef hij een tweetal postings. Daarbij probeerde hij handschrift herkenning uit. Ofwel hij schreef zijn blogposting.
Tot slot probeerde hij Vista uit op een TabletPc: de SlimBook A110 van PaceBlade. En bij dit laatste experiment is hij heel expliciet: Vista en de tabletpc is een killerapp.
Hhmm als straks de BIOS echt uit is toch eens kijken of ik ook zo’n experimentje kan doen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This