Select Page

Bill’s Podcast Payback actie

Via Pierre’s podcast De Edukast, die trouwens altijd de moeite waard is, zag ik een aardige actie van de band Bill. Ze hebben een Podcast Payback actie.  Dit betekent dat je hun cd gratis in je bezit kunt krijgen. Geinig toch. Misschien een idee voor marketeers?
Als je eerst even wilt luisteren kan dat natuurlijk in de podcast van Pierre. Als je gewoon het playertje in de posting op zijn weblog gebruikt en dan klikt rond 400 dan hoor je de groep. Aardige muziek. En daarom meld ik het ook. En Pierre heeft er al eerder een paar tracks van gekregen. Natuurlijk kun je ook gewoon Pierre’s Edukast gewoon helemaal beluisteren. 
Pierre thanks!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. ine

  hey hans, heb jij toevallig in je zoektoch bij MT al een plugin gevonden voor podcasting. zo eentje zoals wordpress er heeft (link in je bovenstaand artikel is er zo een denk ik)
  tx

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Ine, wat bedoel je precies?
  Bedoel je het playertje zoals pierre (en ik) die gebruikt?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This