Select Page

Bill’s Podcast Payback actie

Via Pierre’s podcast De Edukast, die trouwens altijd de moeite waard is, zag ik een aardige actie van de band Bill. Ze hebben een Podcast Payback actie.  Dit betekent dat je hun cd gratis in je bezit kunt krijgen. Geinig toch. Misschien een idee voor marketeers?
Als je eerst even wilt luisteren kan dat natuurlijk in de podcast van Pierre. Als je gewoon het playertje in de posting op zijn weblog gebruikt en dan klikt rond 400 dan hoor je de groep. Aardige muziek. En daarom meld ik het ook. En Pierre heeft er al eerder een paar tracks van gekregen. Natuurlijk kun je ook gewoon Pierre’s Edukast gewoon helemaal beluisteren. 
Pierre thanks!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. ine

  hey hans, heb jij toevallig in je zoektoch bij MT al een plugin gevonden voor podcasting. zo eentje zoals wordpress er heeft (link in je bovenstaand artikel is er zo een denk ik)
  tx

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Ine, wat bedoel je precies?
  Bedoel je het playertje zoals pierre (en ik) die gebruikt?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This