Select Page

Web 2.0 innovatie uit de polder: primeur Winkwaves

Zojuist kreeg ik de primeur van Rene Jansen van Winkwaves. Watvindenwijover.nl krijgt nl. nieuwe functionaliteiten. Namelijk een Expert en Leestafel functie. Het is precies wat het zegt. Je kunt expert worden binnen watvindenwijover.nl en op de leestafel liggen pro-actief leuke tips te wachten op je op basis van je profiel.

René Jansen van Winkwaves: "Dit soort ideeën vind je nog helemaal niet bij de andere social bookmarking sites. Het is erg gaaf om te merken dat onze gebruikers zo enthousiast zijn, dat we als gewone Hollandse jongens met onze ideeën en ambities toch voorop lopen."

Mark Schoondorp, ontwerper bij Winkwaves vertelt over de "expert" functie: "Het menselijke aspect is heel belangrijk om te bepalen of je een mening serieus moet nemen of niet. Daarom hebben we social bookmarking uitgebreid met social networking zoals we kennen van Hyves of LinkedIn……"

Persbericht Winkwaves web20 innovatie uit de polder

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Martin

    het lijkt erop dat de pdf niet te downloaden is. Zou je die alsnog willen linken? Bedankt.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This