Select Page

Video Zuid Bretagne (2)

Video Zuid Bretagne (2)


Zuid Bretagne deel 2
Video sent by hansonexperience

Dit is mijn 2e video van Zuid Bretagne. Hij duurt ongeveer 5 minuten. Het is een edit van een film van 60 minuten. De film is gemaakt met een Sony HDR-HC1E en de edit met Ulead VideoStudio 10 Plus. Een handig edit programma.
Mijn eerste video staat ook online.
De output die ik hier via Dailymotion aanbiedt is een mp4 file van ongeveer 27 mb, die je hieronder ook als link aantreft voor download. De muziek is, evenals in de vorige video, van Sympatico. Uiteraard podsafe.

De ipod video file (mp4, 27 mb)

Technorati tags: , , , , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Video Zuid Bretagne (3)

    amp;lt;!– #iga97tpwdwtxslemzgdc7brybuww4vky402lgaoro{width:320px;height:256px;border:none;margin:0px;} –amp;gt; Zuid Bretagne deel 3Video sent by hansonexperience Zo dit is de laatste in een serie van 3 filmpjes over Zuid Bretagne. Hier staan de ande…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This