Select Page

Video Zuid Bretagne (2)

Video Zuid Bretagne (2)


Zuid Bretagne deel 2
Video sent by hansonexperience

Dit is mijn 2e video van Zuid Bretagne. Hij duurt ongeveer 5 minuten. Het is een edit van een film van 60 minuten. De film is gemaakt met een Sony HDR-HC1E en de edit met Ulead VideoStudio 10 Plus. Een handig edit programma.
Mijn eerste video staat ook online.
De output die ik hier via Dailymotion aanbiedt is een mp4 file van ongeveer 27 mb, die je hieronder ook als link aantreft voor download. De muziek is, evenals in de vorige video, van Sympatico. Uiteraard podsafe.

De ipod video file (mp4, 27 mb)

Technorati tags: , , , , , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Video Zuid Bretagne (3)

    amp;lt;!– #iga97tpwdwtxslemzgdc7brybuww4vky402lgaoro{width:320px;height:256px;border:none;margin:0px;} –amp;gt; Zuid Bretagne deel 3Video sent by hansonexperience Zo dit is de laatste in een serie van 3 filmpjes over Zuid Bretagne. Hier staan de ande…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This