Even gas terug

Plage1

Vanaf vanavond ga ik tijdelijk wat gas terug nemen. Tot 27 juli zullen er geen of slechts enkele postings hier verschijnen. Kortom: tijd voor vakantie!
De comments zet ik ook even op moderatie. Ze zullen dus wel binnen komen, maar pas na mijn goedkeuring hier verschijnen. Wanneer dat is kan ik nog niet zeggen Maar reageer gerust, zodat ik weet wat je wil zeggen.
En in de tussentijd kun je me ergens gedurende deze periode ook nog hier vinden en zo ziet het er daar uit. Dit is wat wikipedia er over schrijft en natuurlijk heeft Flickr veel foto’s met tags.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Pierre

  Voor als de notificatie nog aan komt voordat je weg bent: prettige vakantie!

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Mooie Kust, Mooie Zee, Mooie Camping!
  Wij waren er vorig jaar.
  VEEL PLEZIER!

  Antwoord
 3. Mike Janssen

  Vanuit het bijwonen van het Imagineering seminar 2005 op jouw blog uitgekomen. Via jouw en andere weblogs al surfend meer informatie vergaard over de experience economy en daaraan gerelateerde thema’s. Voor mij waren met name de boeken Arnold Cornelis inspirerend. Een openbaring en ik heb het als een geweldige herkenning door mij ervaren.
  Kan je het tijdschrift Ode aanbevelen. Ik heb iets met consumenten trends in het algemeen en de zoektocht naar waarden als authenticiteit, rechtvaardigheid en schoonheid in het bijzonder. Het horeca en leisurekanaal is mijn werkterrein waarin dit thema duidelijk op komt zetten. Keep up the good wok Hans.
  Ik ga vrijdag de 22e juli op vakantie, eveneens West Frankrijk.
  Als ik terugkom wil ik ook een weblog(je) opzetten. Die zal lang niet zo geweldig van opzet zijn als die van jou maar. Van welke software kan ik het best gebruik gaan maken? Wil o.a. ook met foto’s van trendsettende horecabedrijven aan de slag en merk dat blogger erg traag is als je foto’s uploadt.
  groet Mike

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This