Select Page

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Harry van der Velde

  Ha, mooi gebaar. Maar wel een goedkoop bedankje. Kan ik daar ook van leven?
  Het onderwerp is actueel en leeft ook bij mij. Ik volg al jaren het grote geld op die manier. 😉 Ik hoef het verder niet, bezit is zorg en ik heb dan toch liever vrijheid. De wending is van geven en (liefts iets meer (nemen) naar geven en krijgen. Dat benoemte Annedien Hoen effectief. Maar zoals je ook al voelt, staat daarmee de pindakaas nog niet op tafel. OF ken je iemand die jou wel een pot pindakaas wil geven? En zo ja, waarom dan juist aan jou?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Harry, ja die pot pindakaas blijf me bezig houden 😉
  Nee die krijg ik zomaar niet. Maar misschien krijg ik wel iets van waarde waardoor ik dat kan (in)ruilen tegen een pot pindakaas?

  Antwoord
 3. Harry van der Velde

  OK, wat heb je te bieden voor mijn pot pindakaas? Of zal ik heb gewoon GEVEN en KRIJG ik wel weer eens wat terug. (van wie, wanneer, waarom?)
  NEMEN en KOPEN zijn mogelijk primitievere vormen van handel. Maar ook een GEEF-ecomie (Geef-o-nomie, Gevonomie) zal onderworpen zijn aan de wet van oorzaak en gevolg…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This