Select Page

Seminar Games in Marketing

Vandaag zit ik bij MediaPlaza voor het seminar Games in de Marketingmix. Ik ga niet alles bij wonen, maar wel de eerste sessies tot de middag:

– Presentatie door Mike Parsons, TribalDDB
Overview van de ontwikkelingen in branded en andere casual games en virals met aansprekende voorbeelden
– Keynote door Eric Clemenceau, VP Massive Incorporated
Dynamische presentatie over in game advertising en de meetbaarheid van ingame advertising
– Presentatie ‘Games in MSN Messenger’ door Arnout Hemel (Microsoft), Victor Knaap (Media Monks) en Hans-Peter Harmsen (Oberon Medialab)
MSN Messenger wordt door steeds meer adverteerders ontdekt als een omgeving om branded-games in te spelen. Door de enorme populariteit van MSN Messenger en de mogelijkheid om de Games samen te spelen, is dit verworden tot een "beyond viral"-omgeving. De makers van uiterst succesvolle games in campagnes van ‘Watvooreikelbenjij’ en ‘The Da vinci Code’, zullen hier hun cases presenteren.

Online te volgen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This