Seminar Games in Marketing

Vandaag zit ik bij MediaPlaza voor het seminar Games in de Marketingmix. Ik ga niet alles bij wonen, maar wel de eerste sessies tot de middag:

– Presentatie door Mike Parsons, TribalDDB
Overview van de ontwikkelingen in branded en andere casual games en virals met aansprekende voorbeelden
– Keynote door Eric Clemenceau, VP Massive Incorporated
Dynamische presentatie over in game advertising en de meetbaarheid van ingame advertising
– Presentatie ‘Games in MSN Messenger’ door Arnout Hemel (Microsoft), Victor Knaap (Media Monks) en Hans-Peter Harmsen (Oberon Medialab)
MSN Messenger wordt door steeds meer adverteerders ontdekt als een omgeving om branded-games in te spelen. Door de enorme populariteit van MSN Messenger en de mogelijkheid om de Games samen te spelen, is dit verworden tot een "beyond viral"-omgeving. De makers van uiterst succesvolle games in campagnes van ‘Watvooreikelbenjij’ en ‘The Da vinci Code’, zullen hier hun cases presenteren.

Online te volgen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This