Select Page

Scoble gaat naar PodTech

Robert Scoble, DE blogger die in dienst was van Microsoft gaat naar PodTech. Natuurlijk big news. Hij geeft zelf commentaar in een audiopost en geeft op zijn blog nadere uitleg. Om het geklets in de blogosphere in de juiste proporties te zetten.Het is natuurlijk gewoon zijn eigen beslissing. Snap eigenlijk niet goed waar al die ophef voor nodig is. Robert Scoble heeft altijd gedaan wat hem goed leek en heeft veel betekent om de blogosphere op de kaart te zetten. Hij zal dat zeker blijven doen lijkt me. En het lijkt me van PodTech een goede zet.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This