Select Page

Oisterwijk Sculptuur 2006

oisterwijksculptuur0023

Gisteren naar Oisterwijk Sculptuur 2006 geweest. Prachtig! Meer dan 90 kustwerken en sculpturen langs het straatje de Lind in Oisterwijk.

Je kunt een aardig beeld krijgen door mijn fotoset te bekijken, of de slideshow van de foto’s.

Ik heb met mijn digitale fotocamera ook nog wat filmpjes gemaakt als proefje. Die wil ik nog even bewerken en daarna komen die ook online.

Vorig jaar had ik ook een posting met daarin een link naar de foto’s van 2005.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Joris' weblog

    Oisterwijk Sculptuur

    Ik had er al een moblog over gestuurd. Maar zojuist zag ik in mijn feedreader dat Hans gisteren een bezoek heeft gebracht aan Oisterwijk Sculptuur. Aangezien ik zelf woonachtig ben in Oisterwijk, moet ik natuurlijk wel even wat schrijven

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This