Select Page

Oisterwijk Sculptuur 2006

oisterwijksculptuur0023

Gisteren naar Oisterwijk Sculptuur 2006 geweest. Prachtig! Meer dan 90 kustwerken en sculpturen langs het straatje de Lind in Oisterwijk.

Je kunt een aardig beeld krijgen door mijn fotoset te bekijken, of de slideshow van de foto’s.

Ik heb met mijn digitale fotocamera ook nog wat filmpjes gemaakt als proefje. Die wil ik nog even bewerken en daarna komen die ook online.

Vorig jaar had ik ook een posting met daarin een link naar de foto’s van 2005.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Joris' weblog

    Oisterwijk Sculptuur

    Ik had er al een moblog over gestuurd. Maar zojuist zag ik in mijn feedreader dat Hans gisteren een bezoek heeft gebracht aan Oisterwijk Sculptuur. Aangezien ik zelf woonachtig ben in Oisterwijk, moet ik natuurlijk wel even wat schrijven

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This