Select Page

Of toch MovableType 3.3?

Morgen komt MovableType 3.3 uit met een handige installatiewizared, volgens Maarten. Daarmee is de installatie in 5 minuten te doen. Kijk da’s interessant. Voordeel van MovableType boven WordPress, voor mij tenminste, is het feit dat ik eigenlijk eenvoudig alles kan exporteren vanuit TypePad en kan importeren in MovableType. Met het omzetten van mijn domeinnaam hansonexperience.com naar de MT blog bij Dreamhost zou er dan eigenlijk niets te merken moeten zijn zowel voor de bezoekers als voor de links in de zoekmachines e.d.
Moet alleen nog bedenken hoe ik de files en plaatjes die ik geuploaded heb naar TypePad eenvoudig naar MT krijg. Maar mijn account bij TP loopt nog door tot 1 januari dus daar heb ik nog tijd voor.
Kortom: MT krijgt denk ik de voorkeur boven WP. Ik denk dat ik WP eens test op het gratis domein dat ik bij Dreamhost kreeg en dat al up-and-running is. Want met die 1–click-installation is het in de lucht krijgen van een dergelijke blog een fluitje van een cent. Ik moet zeggen tot nu toe is Dreamhost top!

Relevante posting:
Ga ik WordPress eens uitproberen bij DreamHost?

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This