Select Page

Of toch MovableType 3.3?

Morgen komt MovableType 3.3 uit met een handige installatiewizared, volgens Maarten. Daarmee is de installatie in 5 minuten te doen. Kijk da’s interessant. Voordeel van MovableType boven WordPress, voor mij tenminste, is het feit dat ik eigenlijk eenvoudig alles kan exporteren vanuit TypePad en kan importeren in MovableType. Met het omzetten van mijn domeinnaam hansonexperience.com naar de MT blog bij Dreamhost zou er dan eigenlijk niets te merken moeten zijn zowel voor de bezoekers als voor de links in de zoekmachines e.d.
Moet alleen nog bedenken hoe ik de files en plaatjes die ik geuploaded heb naar TypePad eenvoudig naar MT krijg. Maar mijn account bij TP loopt nog door tot 1 januari dus daar heb ik nog tijd voor.
Kortom: MT krijgt denk ik de voorkeur boven WP. Ik denk dat ik WP eens test op het gratis domein dat ik bij Dreamhost kreeg en dat al up-and-running is. Want met die 1–click-installation is het in de lucht krijgen van een dergelijke blog een fluitje van een cent. Ik moet zeggen tot nu toe is Dreamhost top!

Relevante posting:
Ga ik WordPress eens uitproberen bij DreamHost?

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This