Select Page

My making of a screencast: viral Happybookers.nl

My making of a screencast: viral Happybookers.nl

Happybookers
Misschien al wel van gehoord. De viral campagne van Supersaver. Op MarketingFacts.nl of op Creativefacts.nl. Daar hoort natuurlijk ook een viral filmpje bij. En het leuke daarvan is dat het een screencast is, die ik heb gemaakt voor Accompani. Iam-studios heeft er de audio onder gezet.
Creativefacts heeft de screencast natuurlijk ook online staan. En ik zie dat het filmpje al bijna 1900x 2700x bekeken is nu 😉
Tja zo kun je dus ook screencasts inzetten.

Mochten er meer bedrijven of personen zijn die een screencast willen maken voor een viral. Ik hou me aanbevolen.

Technorati tags: happybookers, supersaver.nl

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. EJ

  SuperssavER, Hans Zónder s…
  😉

  Antwoord
 2. Martijn Hulst

  Ik had wel de screencast in vroeg stadium gezien, maar niet wetend dat jij er mede achter zat, top!
  En met toch zo’n 2700 views een leuk succes.

  Antwoord
 3. Boudewijn

  Hoog Koot & Bie gehalte? Schaamteloos gekopieerd zul je bedoelen!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This