MovableType 3.3 beta getest

Ik heb vorige week en deze week eve mogen testen. En ik moet zeggen, hoe meer ik met MT werk, hoe meer ik er van overtuigd raak met de nieuwe versie die morgen uitkomt verder te gaan. Behalve dat de mogelijkheden natuurlijk vertrouwd over komen vanwege mijn TypePad blog, zie ik toch ook mooie mogelijkheden en een gebruiksvriendelijke interface. En met de nieuwe StyleCatcher plugin komen er plenty styles beschikbaar. Of bekijk de libarary maar eens van de StyleContest.
Leuk dat ik nu ook een VOX uitnodiging krijg.  Het nieuwe blogplatform van SixApart.

Relevante link:
SixApart komt met Vox

Technorati tags: , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Een eerste bericht op mijn MovableType weblog

    Kijk up en running! Mijn MovableType 3.3 beta blog. Na het testen vanochtend wilde ik er toch mee aan de slag. Met behulp van Maarten van SixApart kreeg ik het aan de praat bij Dreamhost. En moet gezegd worden: de…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This