Select Page

Met Gabbly kun je chatten op je blog

Ik kwam dit tegen bij Neville Hobson die vandaag een live podcast gaat maken. Naast Skypecast gebruikt hij ook Gabbly chat. Ja dat moest ik natuurlijk even uit proberen. Vandaar even dit schermpje.
Als ik het goed heb gezien is er ook een TypePad widget om het je kolom aan de zijkant op te nemen. Maar dat wordt door de Nederlandse versie van TypePad nog niet ondersteunt. Eerst zo maar eens even kijken. Je kunt ook een webfeed in je feedreader plakken, zodat je een transcript van de chat krijgt.

Wil je eens mee chatten om te zien of en hoe het werkt?

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Hans Mestrum

  Het werkt harstikke goed. Heb net een chat gehad met Ronald van Febber.

  Antwoord
 2. Pierre

  Wel maf natuurlijk dat ik de chat hier kan volgen via RSS zonder er zelf actief aan deel te nemen.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Ja maar op zich wel aardig dat je zo een chat kunt volgen vind ik. Je wilt misschien alleen de chat maar volgen en niet aktief mee doen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This