Select Page

Heb ik nu ineens 110 lezers meer?

Het lijkt er op dat er  meer dan 100 mensen waren die een andere dan mijn FeedBurner feed gebruikten. Tenminste als ik het tellertje rechtsonderin mag geloven. Dat stond gisteren op 283 en nu op 393. Kijk dan is de actie van gisteren om TypePad aan FeedBurner te koppelen niet zo slecht geweest. Straks maar eens kijken of de statistieken dan ook 393 subscribers aan geven, want die ijlen altijd na. En wat ze voor feedreader gebruiken. Toch interessant om deze mensen nu ook in beeld te krijgen.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This