Select Page

Gratis ict-lesmateriaal op internet door isoc.nl

Dit project, waarin gratis ict-lesmatieraal op internet wordt aangeboden door isoc.nl, wordt gerealiseerd binnen een breed open internationaal consortium bestaande uit universiteiten en kennisorganisaties uit onder meer Europa, Azie en Latijns-Amerika. Het nieuwe platform gaat SELF heten, wat staat voor Science, Education and Learning in Freedom. Het platform heeft als doel de achterstand van de Europese kenniseconomie in te lopen en de rol van Europa in onder meer software en ICT te versterken.
In het persbericht staat meer te lezen over deze grassroot kennisopbouw. Men wil het wikipedia-model gaan hanteren voor het productie proces! 10 juli a.s. is de kick-off van dit interessante project.

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This