Eerste presentaties Seminar Games in de Marketingmix

Daphne Dijkerman van Crossmedialog.nl zit hier naast me live te bloggen. Mij lukt dat niet omdat games voor mij redelijk nieuw zijn. Maar ik kan natuurlijk gewoon naar haar linken.
Wat mij vooral opviel is dat de reclame in games met billboards langs de kant (voetballen e.d.) heel natuurlijk over kwamen. Je zou misschien zelfs die reclameborden missen als ze er niet stonden 😉 Ook de reclame op gebouwen zoals je die vaak ziet vond ik tegelijk krachtig maar onopvallend. Ik kan me voorstellen dat dat soort plekken in games heel goed gebruikt kunnen worden.

Daphe complimenten voor je heldere samenvattingen:

The Participation Generation: overview van de ontwikkelingen
The New Reality: in game advertising

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. Hans on Experience

    Andere presentaties seminar Games in de Marketingmix

    Laat ik maar weer linken naar Daphne Dijkerman. Ze heeft de rest van de presentatie ook samengevat. Ik was daar niet bij, maar ze zijn de moeite waard om ze even te lezen. Het eerste gedeelte van de presentaties stond al in een eerdere posting. Games i…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This