Select Page

Eerste presentaties Seminar Games in de Marketingmix

Daphne Dijkerman van Crossmedialog.nl zit hier naast me live te bloggen. Mij lukt dat niet omdat games voor mij redelijk nieuw zijn. Maar ik kan natuurlijk gewoon naar haar linken.
Wat mij vooral opviel is dat de reclame in games met billboards langs de kant (voetballen e.d.) heel natuurlijk over kwamen. Je zou misschien zelfs die reclameborden missen als ze er niet stonden 😉 Ook de reclame op gebouwen zoals je die vaak ziet vond ik tegelijk krachtig maar onopvallend. Ik kan me voorstellen dat dat soort plekken in games heel goed gebruikt kunnen worden.

Daphe complimenten voor je heldere samenvattingen:

The Participation Generation: overview van de ontwikkelingen
The New Reality: in game advertising

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Hans on Experience

    Andere presentaties seminar Games in de Marketingmix

    Laat ik maar weer linken naar Daphne Dijkerman. Ze heeft de rest van de presentatie ook samengevat. Ik was daar niet bij, maar ze zijn de moeite waard om ze even te lezen. Het eerste gedeelte van de presentaties stond al in een eerdere posting. Games i…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This