Select Page

De nieuwe A Great Place to Live krant is er!

Ha hij is er weer. Ik kreeg net een stapeltje mee. Van de krant A Great Place to Live. Je kunt hem ook downloaden: A Great Place to Live Zomer Editie (pdf).

Hartstikke trots ben ik dat ik ook een stukje mocht schrijven. Met als titel: Er zijn veranderingen op til.
Over webloggen, podcasten, nieuwe media, trends, unconference, passie en liefde.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Sanne Roemen

  Hans,
  Een héérlijk artikel. Bijna tastbaar lijkt het. Mooie zinnen:
  Een oorverdovend lawaai van massaal gefluister.
  Kunnen loslaten omdat je verbonden bent, in het netwerk zit.
  Ik vind hem top!

  Antwoord
 2. Huub Koch

  Hans, sluit me helemaal aan bij Sanne, een heel goed stuk!

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Kandidaatlijsttrekker Simone Kuiter van D66 citeerde me. Ik voel me gevleid……

  Ik lees netde laatste posting van Simone Kuiter op haar blog. Simone was kandidaatlijsttrekker voor D66. En ze heeft prachtige idealen waar ik me helemaal in kan vinden. Ze schrijft o.a.: Wat ik heb in te brengen is een ander bewustzijn, dat gevoeld en…

  Antwoord
 4. Hans on Experience

  Er zijn verandering op til

  Mijn artikel in de krant va hetGreat Place to Live project hieronder integraal weergegeven. Over nieuwe media (zoals weblogs en podcast) in een nieuwe tijd. Je kunt het artikel ook downloade als pdf:Er zijn veranderingen op til.pdf (41 KB).Er zijn vera…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This