Select Page

Aparte feed voor My Contex

Voor de liefhebbers en even voor de volledigheid. Het gedeelte Hans on Experience: My Context heeft nu ook een aparte webfeed. In dat gedeelte (My Context) vind je de tools die ik uitgeprobeerd heb en een plaatsje gee, mijn contactgegeven, mijn reading lists etc. De mogelijkheid voor reacties staan daar niet aan omdat het eigenlijk een gedeelte is waar het om overzichten en achtergrondinformatie gaat. Als ik daar iets toe voeg kun je dus via die webfeed daarvan automatisch op de hoogte komen. En aangezien het gedeelte My Context een aparte blog is, wordt die dus niet meegenomen in mijn default webfeed.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This