Reboot 8

Reboot 8 gaat binnenkort van start (1-2 juni). Ton Zijlstra zal er aan deelnemen als spreker en Frank Meeuwsen (en zijn collega’s) gaat er als deelnemer naar toe.
Een podcast interview met Ton Zijlstra door Nicole Simon geeft je al een beetje inzicht in wat hij daar gaat doen. Daarnaast vertelt hij over zijn passie. Overigens heeft Nicole nog veel meer podcasts ter voorbereiding op Reboot 8. En ik denk zo dat er tijdens het event ook nog wel de nodige zullen volgen.
Je kunt natuurlijk ook de weblog van het event bekijken.
Frank Meeuwsen gaat ons verrassen met videos en nog meer…
Hij beschrijft ook het thema:

"Het thema van reboot8 is ‘renaissance’ wat
omschreven wordt als "rebirth of old ideas in a new context; rediscovery,
revitalization and understanding (digital) history."

Het schijnt ook een soort unconference format te zijn waar naast sessies ook de nodige ruimte is voor conversatie. En als je programma zo ziet: wow dat is interessant. Komende dagen maar eens afstemmen op dit event en de webfeed even toegevoegd aan mijn feedreader. Toch mooi dat je dat zo kunt gaan volgen.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

8 Comments

 1. Nicoline

  Die prachtige volzin is natuurlijk niet van Frank afkomstig, maar van mij 🙂

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Tja, ik had het kunnen weten 😉 Succes daar in Kopenhagen

  Antwoord
 3. Ton Zijlstra

  Hoi Hans,
  Ik heb er zeker zin in! Ongetwijfeld zal er een hoop on-line te volgen zijn.
  groet,
  Ton

  Antwoord
 4. Fred Zelders

  Kan iemand even doorgeven dat de naam van de feed nog op “reboot7” staat? 🙂

  Antwoord
 5. Frank Meeuwsen

  talking about an unconference: Ton Zijlstra en ondergetekende besloten vanmiddag om een verhaal te houden over GTD en persoonlijke productiviteit. Even de programma wiki aangepast en booinngg….we hebben zojuist een conversatie met plm 25 man gehad over deze onderwerpen. Te gek! Zie ook http://reboot.dk/wiki/GTD

  Antwoord
 6. Hans on Experience

  Frank en Ton doen een unconference!

  Jawel! Frank Meeuwsen en Ton Zijlstra hebben vanmiddag een unconference op Reboot8 gedaan over GTD. Zie het comment van Frank hier bij deze posting. En voor meer informatie: http://reboot.dk/wiki/GTD.Wow! Kijk dat is nu kennis MAKEN en DELEN tegelijk. …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This