Select Page

Proefje met VideoEgg en TypePad


 

Een tijdje terug probeerde ik VideoEgg al eens uit in combinatie met TypePad. Om een of andere reden kreeg ik het toen niet aan de praat. Nu nog maar eens geprobeerd, nadat ik zag dat Maarten Schenk van blogologie.be ook zo’n filmpje had gemaakt. Het voordeel is dat terwijl de video met mijn webcam is opgenomen en nu geuploaded wordt ik dit berichtje kan maken en zometeen dat automatisch naar TypePad kan publiceren.

Het opnemen is in ieder geval goed gegaan. De kwaliteit lijkt uitstekend. Nu kijken of we het videootje ook in mijn blog krijgen.

Ik zag dat ik de video ook kan editen en het schijnt zelfs zo te zijn dat ik verschillende video’s aan elkaar kan plakken,(nee dat toch niet. Dat moet gewoon met je movie software.) Daar moet ik nog naar kijken. De interface van VideoEgg (http://www.videoegg.com) is verrassend simpel en doeltreffend.

Zo nu maar eens op de Create Post knop drukken…..

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. ICT en Onderwijs BLOG

    VIdeoEgg v.s.DailyMotion

    Ik wilde weten wat nu het verschil was tussen VideoEgg en Dailymotion…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This