Select Page

POE-130-20060512: The Power of Communities & Co-creation – Mark Hansen Lego

Update 13 mei: de mp3 file is op last van European Center for the Experience Economy verwijderd op 13 mei. Zij vertegenwoordigen de rechten van Mark Hansen. Het is mij niet toegestaan om de podcast te publiceren.

Dit is de eerste in een serie van 2 podcasts over het seminar The Power of Communities & Co-creation – Mark Hansen Chief Experience Officer bij Lego. 

Klik op de playbutton van het spelertje of download de file door op het pod-icoontje te klikken.

Podcast Podcast on Experience POE-130-20060512: The Power of Communities & Co-creation – Mark Hansen Lego (27.8 mb, 59.18 min, mp3)

Shownotes:

HSMAI
Lego
Lego is het voorbeeld van de vierde generatie websites (interessante posting op Bricksmeetbytes met allerlei voorbeeld: weblogs, communities, co-creation, retailactiviteiten, legofactory, persoonlijke omgeving, etc.)
– foto’s: Henk Jan Winkeldermaat, Hans Mestrum

Technorati tags: , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This