Select Page

Nieuwe Trackback moderatie in TypePad

TypePad heeft een nieuwe optie erbij. Het is nu mogelijk om los van de reacties Trackback apart op moderatie te zetten. Dit betekent dus dat nadat iemand een trackback naar mij heeft gemaakt ik die eerst goed moet keuren. Aangezien ik de laatste tijd nogal wat last heb van trackbackspam heb ik die optie gelijk maar even aangezet.
De optie om dit aan of uit te zetten zit onder het Control Panel in een apart FeedBack tabblad. Handig!
Ik heb nu dus de reactie beveiligd tegen spam met CAPTCHA (de code die je moet invoeren alvorens je kunt reageren) en trackback moderatie.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This