Select Page

Nee Job Cohen reageert toch niet….of wel?

Vanmorgen had ik het nog om dat mooie initiatief van de burgemeester van Amsterdam om een weblog te starten. Maar nu is het alweer anders. Geen reacties meer en een posting weg. Ook de lay-out is veranderd. En de reacties die er al stonden zijn ook ineens weg.
Hmmm, hebben ze nu al spijt gekregen of zie ik het gewoon niet goed…..
He, nu is er weer een gedeelte van de reacties. Maar er zijn er wel 104. Er wordt kennelijk vanalles gedaan om de weblog onderuit te halen of te spammen. Dus toch die idioten en spammers…..

Update: ik zie het al. Er wordt gemodereerd. In de reacties zijn kwetsende reacties verwijderd, zo zag ik in de source. Bah waarom moet een dergelijk initiatief zo neergesabeld worden?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. Hans Mestrum

  Vanaf 11 uur is het gedoe begonnen zo zie ik. Wat een gedoe. Er wordt ook ver/gewezen naar geenstijl….

  Antwoord
 2. Ronald Kleverlaan

  Ik heb nog steeds niet de mogelijkheid gezien om te reageren. Het lijkt er inderdaad op dat er veel gespammed wordt, als je de source bekijkt. Zonde dat dit weer direct gebeurd… Ik begrijp echter niet waarom ze geen gebruik maken van bestaande blog-software waar goede moderating functies in zitten. Het lijkt er op dat dit custom-made is.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Dag Ronald, ja dat snap ik ook niet. Maar het is wel belachelijk dat het gebeurt…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This