Select Page

Job Cohen reageert op de weblog van Amsterdam!

Ik las op Marketingfacts.nl dat de burgemeester en wethouders van Amsterdam aan het bloggen zijn geslagen. Jawel! Mooi toch. En gelijk was blogger Cohen aan het woord in Radio Online.
Ik heb even gekeken en ja hoor het is een echte blog. Met reactiemogelijkheden! Daar kunnen sommige politici nog een puntje aan zuigen. En wat ik dan heel mooi vindt is dat Job Cohen ook meteen reageert, met typos en ontboezemingen over wijntjes en al. En zijn emailadres staat er ook gewoon bij. Lees zijn posting en de reactie maar eens.
Het schijnt dat Cohen naar aanleiding van een reis met o.a. Michel Frackers naar o.a. SixApart aan het bloggen is geslagen. De blog is echter niet van SixApart zo lees ik hier:

"Deze website draait op het IPROX-platform van InfoProjects bv.
PROX is een state-of-the-art Content Management Systeem voor omvangrijke webomgevingen.
Voor meer informatie, zie: http://www.infoprojects.nl en http://www.iprox.nl."

Ik vind alleen nog geen RSS/webfeed….Da’s nou jammer. Meneer Cohen, hoe kan ik nu uw blog volgen?
Frackers vindt wel dat er een registratiesystemen voor reacties moet komen op die blog tegen idioten en spam. Hhmm, dat van die spam begrijp ik, maar wie maakt er nu uit wie er wanneer een idioot is?
In ieder geval staat er nog niets dicht bij de reactiemogelijkheden. Ik kon zo reageren. Mooi! Ik hoop alleen dat ze wat meer gaan bloggen dan 1x per week 😉

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Nee Job Cohen reageert toch niet….of wel?

    Vanmorgen had ik het nog om dat mooie initiatief van de burgemeester van Amsterdam om een weblog te starten. Maar nu is het alweer anders. Geen reacties meer en een posting weg. Ook de lay-out is veranderd. En de reacties die er al stonden zijn ook ine…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This