Select Page

Hoofdredacteur Jan Dijkgraaf van Management Team blogt

12 mei is hij begonnen met bloggen. Wie? Nou Jan Dijkgraaf. Zijn weblog heet Bloghoofd D. Hij is hoofdredacteur van Management Team zo lees in de nieuwsbrief van MT. En die eerste posting op 12 mei hakt er al meteen in. Meneer maakt gelijk zijn salaris bekend bij zijn vorige werkgever. Hij doet natuurlijk omdat in de volgende MT er een onderzoek gepubliceerd zal worden over salarissen
Ik zie trouwens dat het een TypePad blog is, dus net zoals die van mij. Ook met reacties, maar zonder trackback mogelijkheid. Kan ik hem dus ook niet laten weten dat ik nu over hem schrijf. Anders had ik natuurlijk die trackback-url hier onder mijn posting gezet waardoor hij automatisch een seintje zou krijgen. Maar goed. Misschien ziet hij het wel met een van de vele monitoring tools.
Jan heeft ook keurig een RSS feed en de reacties worden keurig in de rechterkolom zichtbaar gemaakt.
Nou Jan welkom in de blogosphere. Mooi dat je als hoofdredacteur dit doet. En je toonzetting doet vermoeden dat je de discussie wilt aanzwengelen. Nu nog even ergens een mooi profieletje neerzetten, want wat ik hier vind is niet allemaal koek en ei geloof ik. Of staat dat al ergens?

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This