Gaan we online videos bewerken? Misschien met Eyespot.

Via ditdanweerwel.nl kwam ik bij Eyespot.com terecht. Weer een video service. Op zich niks spannends zou je zeggen. Maar wat ik leuk vind is dat je foto’s en video’s door elkaar kunt ‘mixen’ zoals Matthijs hier schrijft. En via zijn posting kom ik bij Robin Good’s posting terecht: Video Editing, Publishing And Remixing Online Is Here. Heel interessant om te lezen. Zou Camtasia daar nu last van gaan krijgen? Zoals je misschien weet bewerkt ik mijn screencast filmpjes met Camtasia Studio. Maar als dat zo meteen gratis online kan? Wow. Tja dat gaat natuurlijk gebeuren, dat zie ik wel aan komen.
Een mooie stumble upon op en via ditdanweerwel.nl. Hoe kwam ik eigenlijk daar terecht vraag ik me af..…..?
O ja, ik zag in mijn referrals dat Matthijs een posting had gemaakt met een verwijzing naar een ‘link from del.icio.us’ posting van mij (html2pdf). Zo zie je maar weer, als je je laat verrassen kom je leuke dingen tegen.

Technorati tags: , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. matthijs

    Hans, wat is er mooier in het leven dan je te laten verrassen… 🙂 Ontopic: eyespot is lekker basic, een nadeel is wel, dat het nog geen grote bestanden aan kan. Ik schiet al mijn video met een handycam (jvc gr-d21) prutsding, maar de bestanden die ik daarvan af haal zijn enorm, want in avi format. Ik kan dus niet zoveel met eyespot als ik zou willen. Maar als je bijvoorbeeld met je digitale fotocamera filmpjes maakt, komen ze in .mov lekker klein op je computer. En die kan je dan weer fijn aan elkaar mixen!

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Ha matthijs, bedankt voor je reactie. Je kunt natuurlijk ook de avi files converteren met imtoompeg bijvoorbeeld.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This