Select Page

FeedBurner heeft nu ook live feed hits, maar waar zijn mijn circulation stats?

Hé ik zag vanmorgen ineens een nieuwe optie in FeedBurner. FeedBurner is de service waar ik mijn webfeed heb aangeboden (gratis) om zodoende meer inzicht te krijgen in hoe vaak mijn webfeed gebruikt wordt, door welke feedreaders en welke berichten populair zijn. Mijn webfeed vind je onder het oranje icoontje rechtsboven. Daarnaast heb ik van alle categorieën ook een webfeed. Alle webfeeds vind je op de webfeed pagina.
Sinds vanochtend hebben ze nu ook Live Feed Hits. Daarbij zie je in een overzicht welke 25 webfeed readers je webfeed zojuist hebben bezocht. Handig! Maar wat ik minder vind, is dat ik de circulation niet meer terug vind. Dat is het totaal aantal subscribers op dit moment. Dat is er dus niet meer. Of ik moet er naast zitten. Wel die van één of meerdere dagen terug, maar niet die van dit moment. Hhhmm zouden ze dat in de betaalde versie gaan stoppen? Ik hoop het niet. Eric maar eens een mailtje sturen.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Eric Lunt

  Hi Hans. We are going to be making the announcement later today on our company blog (http://blogs.feedburner.com) detailing these changes. We have added two features (live stats and historical readership data) and had to remove the trailing 24 hour circultion number — it was simply getting too inefficient to calculate that number on-the-fly and the performance of the UI for everyone was really beginning to suffer. We’re working on some architectural changes to be able to bring back that number and possibly introduce other live stats, but that is the feature set we have as of today.
  Thanks!
  Eric Lunt
  CTO, FeedBurner

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This