Select Page

Congres: Games, de G in de marketingmix

Ik ben door Media Plaza uitgenodigd om aanwezig te zijn op het congres Games, de G in de marketingmix op 7 juni en er wellicht over te bloggen. Leuke uitnodiging met een interessant programma. Lees maar even mee in het persbericht:

Sony Ericsson doet niet geheimzinnig over Da Vinci Code

Media Plaza organiseert op 7 juni ‘Games, de G in de marketingmix’, een congres over Games en marketing. Een van de sprekers is Martin Lundin van Sony Ericsson die over de online-game ‘The Da Vinci Code Trail’ komt spreken.

Deelnemers aan dit congres krijgen achtergrondinformatie over de ontwikkeling en effectiviteit van deze game. Dit is een sprekend voorbeeld voor marketeers die zich meer willen verdiepen in de wereld van (online) games Het congres, dat zich met name richt op de marketingtoepassingen van games, geeft inzicht in de werelden van de ‘console games’, ‘massive multiplayer online games’, ‘advergames’, ‘viral games’ en De vice president van Massive Incorporated, Eric Clemenceau, zal met voorbeelden laten zien dat in-game advertising goed te gebruiken is als te meten is. Daarnaast worden nationale en internationale cases gepresenteerd waarin de inzet van games een onderdeel van de marketingmix of advertentiecampagne vormen. Het geeft marketeers de kans zich in een dag uitgebreid te oriënteren op de nieuwste mogelijkheden van het inzetten van games in de marketingmix.

Bekijk het programma.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Sasha

  Hans, gister was het jaarlijkse PINC congres… was echt wat voor jou geweest… sorry dat ik het je niet eerder heb verteld… maar gelukkig hebben ze sinds gister ook een eigen blog… kun je wellicht toch nog een beetj emee genieten van People, Inspiratie, Natuur & Creativiteit… tot volgend jaar?
  http://blog.pinc.nl/

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Sacha, bedankt voor de tip. Inderdaad de moeite waard.

  Antwoord
 3. Evita

  Hallo Hans, ik ben bezig met afstuderen In mijn afstudeeressay heb ik het over games als communicatiemiddel.
  Heb vooral argumenten nodig om mijn vraagstelling:
  Zijn games het reclame middel bij uitstek om consumenten te bereiken? te kunnen beantwoorden.
  Het congres lijkt me interessante informatie opleveren. Zou je me wat info op kunnen sturen?
  Groet,
  Evita

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Dag Evita, als je op de links klikt in het bericht kom je vanzelf op de website van MediaPlaza met de relevante informatie.
  Succes emt je essay.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This