Select Page

Aardige emailtjes dit weekend: nummer 1

Ik kreeg afgelopen weekend twee aardige emails. De eerste:

“Zomaar een bedankje

Ik wil je even bedanken. Voor de informatie op je site. Ik zal er ook zeker nog wel een keer vaker kijken want de inhoud interesseert me. De reden dat ik op je site belandde was omdat ik naar informatie op zoek was mbt David Bohm. De informatie in zijn videostream zal ik ook zeker kunnen gebruiken die ga ik straks gelijk kijken.

Waarom ik het zocht: voor de wetenschap. Ik ben oa bezig met een proefschrift die ik over een paar maanden gereed hoop te hebben. In verband daarmee en ook waarom ik meer over David Bohm zocht vond ik de volgende zin op je weblog zeer mooi :  Toch wordt er wetenschappelijk gewerkt aan het fenomeen van Heelheid en de processen. De kwamtummechanica en kwantumfysica hebben al bewijzen dat er meer samenhang is dan wij kunnen bedenken of ons voor kunnen stellen.

Ikzelf ben ook opzoek geweest naar die heelheid en processen en samenhang. En dat is me aardig gelukt denk ik. Nu moet ik het alleen nog goed op papier zetten maar dat gaat ook lukken.

Ik zag in je boekenlijst en mooie woorden “logica van het gevoel”  staan. Een mooie zin en ik heb het boek van Cornelis een jaar geleden of zo ook met veel belangstelling gelezen. Dus ik snap wat je bedoelt met die zin en het boek. Zelf volg ik dat gevoel ook erg in mijn grootste passie, de valkerij (het jagen met roofvogels). Daar komt de zogenaamde onderstroom waar je het over hebt veel tot uiting. Maar ook in organisaties en bedrijven moet dat nog meer om tot goede balansen te komen. Vandaar vind ik je teksten op het weblog erg goed.

Heel veel succes met alles. En nogmaals, bedankt voor de uitstekende en inspirerende teksten op je weblog!”

Kijk en dat inspireerd mij dan weer

(ik laat de naam van de schrijver even achterwege omdat hij nog niet naar buiten
wil treden met zijn proefschrift)

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This