Aardige emails dit weekend: nummer 2

Anneke Langenhuijsen schreef me het volgende:

“Je naam is de laatste weken al een aantal keren gevallen. Op 31 maart was ik namelijk ook aanwezig op het “KLAAR OM TE WENDEN”-event in Maarssen en sindsdien lees ik regelmatig je weblogs. Die overigens enorm inspirerend werken! Zoals zovelen die op 31 maart aanwezig waren, ben ook ik ‘gewonden’.
Of liever… overstag gegaan.

Ik lees in je introductie dat je geïnteresseerd bent in het samenbrengen van van ideeen, mensen en gelegenheden voor een win-win-situatie. Welnu, naast mijn bestuursfunctie bij het Orion College heb ik nog andere werkzaamheden. “2B Kind” en “2B Open” zijn mijn twee jongste initiatieven.

2B Kind is een centrum dat gericht is op bewustwording van lichaam en geest door middel van yoga en meditatie. Mijn hoofddoelgroep? Kinderen. Mensen kunnen immers niet vroeg genoeg beginnen met “bewust worden” / “bewust zijn”. 😉 Binnenkort zal daar een extra doelgroep bijkomen, namelijk bedrijven. Hoeveel bedrijven zijn er niet waar het personeel behoefte heeft aan een moment van ontladen en opladen?

Mijn tweede initiatief, 2B Open, is gericht op effectieve en efficiente communicatie (web en print). Openheid van zaken is een belangrijk goed voor me. Transparantie, duidelijkheid. Openheid komt ook terug in mijn opvattingen over open source en open standaarden. Mijn intentie is om de werkzaamheden binnen 2B Open te koppelen aan duurzaamheid, bewustzijn, groei… Hoe? het plaatje is er al, de woorden volgen binnenkort.

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat ik te bieden heb – of mocht je suggesties, tips of trucs hebben-, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Succes met al je mooie initiatieven!

Hartelijke groeten,

Anneke Langenhuijsen”

Mooie initiatieven van Anneke die passen in de voorbeelden van de Wending. Binnenkort zal Anneke wellicht meer hier op deze weblog gaan schrijven over haar wending. Ik heb haar dit platform daarvoor aangeboden.

Technorati tags:

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This