Select Page

Video speech Peter Merry tijdens samenkomst Klaar om te wenden

Hierbij de video van de presentatie van Peter Merry tijdens het event Klaar om te wenden. Er is ook een samenvatting van deze speech of lees de andere postings van Klaar om te wenden.

             

Met dank aan Henk Jan Winkeldermaat.

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans on Experience

  POE-118-20060420: Interview met Peter Merry

  In deze podcast praat ik met Peter Merry. Hij is een van de organisatoren van Klaar om te wenden en was er ook spreker over Evolutionair Leiderschao. Ik praat met hem o.a. over het event, wending, leiderschap en het Center for Human Emergence.Klik op d…

  Antwoord
 2. Screencasting and Video Podcasting

  Presentation Peter Merry (ipod video)

  This is the presentation of Don Beck from the event Klaar om te Wenden? Join the conversation on the communitysite.This version is compatible with Quicktime and ipod video (34 min, 72 mb, mp4).Click on the playbutton to download .Please be

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This