Select Page

Seminar IPTV

Gisteren was ik te gast bij MediaPlaza voor het seminar over IPTV. Het ontbreekt me even aan tijd om er nu op in te gaan. Ik heb van een aantal sessies de audio opgenomen en die wil ik eerst even beluisteren. En ook de foto’s van sheets wil ik eerst doornemen. Overigens, wellicht komt de videostream ook beschikbaar op tv.mediaplaza.nl. Even in de gaten houden dus.
Voor wie al wil weten wat er zo al besproken is, staan er al verslagen van Vincent op zesser.com en eventblogs.nl. Leuk om ook eens kennis te maken met hem.

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Vincent

    Hoi Hans, bedankt voor de link;)
    En het was inderdaad leuk om eindelijk eens kennis te maken!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This