Select Page

Klaar om te wenden: Herman Wijffels (audio)

Net terug uit Maarssen. Gauw even de mp3 opname van Herman Wijffels online zetten. Kwaliteit is niet al te best, aangezien ik mijn voicerecorder in mijn hand heb gehouden. Volgende keer toch dichterbij leggen. Maar voor geinteresseerden toch interessant genoeg om goed naar te luisteren. Zeer zinnig!
Als je spelertje hieronder ziet kun je daar op de playknop drukken. Degenen die dat niet zien kunnen de audiofile downloaden door op het ipod-icoontje te klikken. Dit is dus de ruwe onbewerkte versie.

Podcast Podcast on Experience: Klaar om te wenden: Herman Wijffels (39 mb, 29 min)

Technorati tags: ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Ik ga ze dit weekend beluisteren.
  Vraagje: Heb je toestemming gevraagd om dit te mogen publiceren en heb je dat dan bij de individuele sprekers gevraagd of bij de organisatie van het event?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @fred: ik heb dat bij de organisatie gevraagd en het was geen probleem. Sterker nog de gehele avond is opgenomen en zal denk ik ook als video beschikbaar komen. Als het goed is krijg ik ook de sheets e.d.
  Het gaat er natuurlijk ook om dat het gedachtegoed dat achter ‘de wending’ zit zo breed mogelijk verspreid te krijgen.
  Ik hoop dat de audio goed genoeg is voor je om het goed te kunnen beluisteren. Voor mij is het makkelijker te volgen omdat ik er bij was.

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Klaar om te wenden: werken met omkeringsprincipes volgens Herman Wijffels. Een samenvatting.

  Herman Wijffels hield een toespraak tijdens de samenkomst Klaar om te wenden. Ik geef hier even een korte samenvatting. Hij stelde dat de principes van het industriële tijdperk niet meer werken. We moeten anders leren kijken. Denken vanuit de omkering….

  Antwoord
 4. Hans on Experience

  Klaar om te wenden?

  Update 2 april 2006: naar aanleiding van het evenement heb ik diverse postings gemaakt en foto’s. Ze staan op een rijtje met het label (tag) Klaar om te wenden. Door in de vorige zin op dat label te klikken ga je naar het overzicht met alle postings o…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This