Klaar om te wenden foto’s

klaar om te wenden0082

Zo dat was een prachtige avond. Ik ben bij het seminar Klaar om te wenden? geweest. Werkelijk heel indrukwekkend om te zien dat er 1000 mensen bij elkaar komen in iets dat in amper 6 weken is georganiseerd. Hoezo word-of-mouth marketing.
Ik heb zojuist even naar de audio-opname geluisterd die ik heb gemaakt met mijn voicerecorder en ik moet zeggen dat de kwaliteit me niet mee valt. Ik zat er toch te ver vanaf.  Volgende keer de recorder toch wat dichterbij leggen of opspelden. Maar ja dat doe je natuurlijk niet zo gauw bij deze mensen en 1000 toeschouwers 😉
Ik heb al wel even de foto’s geuploaded. Morgen maar even kijken wat ik met de audio doe. Ergens vind ik dat het ruwe materiaal voor de liefhebbers interessant genoeg is, anderzijds is het soms moeilijk te volgen.

Link: Klaar om te wenden fotoset en Klaar om te wenden slideshow van de foto’s

Voor mensen die geen flash hebben heb ik even een statische badge hier neer gezet. Daaronder staat een flash badge. Beide zijn aanklikbaar. Je gaat dan naar de fotoset.

www.flickr.com

Klaar om te wenden Hans on Experience’s Klaar om te wenden photoset

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Klaar om te wenden. Make your own badge here.

Technorati tags: , , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Gregor

  Wat vond je van dit event, Hans?

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Klaar om te wenden?

  Update 2 april 2006: naar aanleiding van het evenement heb ik diverse postings gemaakt en foto’s. Ze staan op een rijtje met het label (tag) Klaar om te wenden. Door in de vorige zin op dat label te klikken ga je naar het overzicht met alle postings o…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This