Select Page

Ipod video versie van interview met Lisette Schuitemaker

Ik heb van het interview met Lisette Schuitemaker ook een video versie gemaakt voor de ipod video. Daarbij heb ik foto’s gebruikt, een aantal weblogs met postings over Klaar om te wenden en de website van Lisette. De ipod video versie staat ook gepubliceerd op mijn screencasting weblog. Mensen die dus geabonneerd zijn op de webfeed van de screencasting weblog krijgen de enhanced versie automatisch in hun feedreader binnen. Als je via iTunes geabonneerd bent natuurlijk ook.
Zodra ik een flash versie heb die je kunt afspelen op mijn weblog zal ik hem hier neerzetten.

Downloads de ipod video file (mp4).

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Marja

    Hans, ik heb beide interviews n.a.v. Klaar om te wensen afgeluisterd, heel boeiend, ik kijk echt uit naar de rest!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This