Interactieve marketing door IPTV

Ik ben uitgenodigd door Media Plaza om morgen aanwezig te zijn bij het seminar Interactieve marketing door IPTV. Ik zal daar dus later verslag van doen. Hierbij de keynotes die ik zal bezoeken..

– De nieuwste advertentiemogelijkheden d.m.v. interactie en internettelevisie in Groot-Britannie – door Andrew Howells, Zip Television
– Visie op de trends binnen de televisie branche – door Marianne Herbert, Media Plaza. Welke toepassingen van IPTV zijn er? Wat betekent de veranderende mediaconsumptie voor de moderne marketeer? – Wat willen adverteerders – door Paul van Niekerk, SPOT. De communicatie mogelijkheden nemen toe, maar hoe hou ik het overzicht? Op welk moment moet of kan ik instappen? Een praktische weging voor de brandmanager die in het tijdperk ‘Nu’ leeft.”
– De nieuwe marketing mogelijkheden van interactieve televisie – door Erik-Jan Gelink, Marketing Director UPC.
– Ontdek het nieuwe TV kijken – door Ludolf Rasterhoff, directeur KPN TV
– Ieder bedrijf zijn eigen Web TV kanaal, door Nico Verspaget, Managing Director Quadia

Technorati tags:

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This