Select Page

Het Oranjeplein heeft (geen) weblogs

Het Brabants Dagblad gaat met de website Het Oranjeplein ook weblogs gebruiken. Maar liefst drie stuks. Tenminste dat dacht ik. Maar ik kwam er al snel achter dat het eigenlijk gewoon stukjes van een paar journalisten zijn die online zijn geplaatst. Waarom dit nu een weblog genoemd wordt, ontgaat me. Geen reactiemogelijkheid, geen permalink, geen trackback, geen RSS. Ja, het is natuurlijk wel een soort dagboek. En het zijn leuke stukjes, op zich niks mis mee, maar waarom noemen jullie dit weblogs, heren en dames van Brabants Dagblad?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This