Select Page

Co-creation & Interactive Marketing vragenlijst

Bauke Nater is student Communicatie & Media aan de Hogeschool INHOLLAND te Rotterdam. Tijdens zijn studie ontwierp, schreef, droomde en participeerde hij in/over beleving, en werkte hij voor evenementenorganisatie ID&T in Amsterdam. Hij staat op het punt zijn studie af te ronden, en is bezig met het schrijven van zijn bachelorscriptie. Eind april organiseert hij een interne workshop voor interactieve marketeers bij Agency.com. Via http://agency.baduonline.nl houdt hij geïnteresseerden op de hoogte aangaande het onderwerp, en geef hij regelmatig updates over zijn vorderingen. Bauke benaderde me om mee te werken aan zijn scriptie door een aantal vragen te beantwoorden. Ik heb daar in toegestemd en hem tevens aangeboden die vragenlijst hier aan te bieden. Vandaar deze posting.

We kunnen Bauke dus een handje helpen. Hoe? Vul de vragenlijst Co-creatie vragenlijst (.pdf ) in en stuur die per email terug naar Bauke. Ik ben benieuwd hoeveel reacties hij krijgt. Wil je hier in de reacties ook even laten weten of je mee doet of niet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This