Select Page

Betaalde weblogactiviteiten en presentaties

O ja, vergeet ik dat bijna hier te vermelden. Ik ben vorige week begonnen aan mijn eerste klusje dat te maken heeft met weblogs. Jawel! Ik ga daarbij een aantal zaken verbeteren, aanpassen en implementeren aan een bestaande weblog en ga adviseren over wat en hoe online te zetten. Mooi toch? Ik heb natuurlijk intern al links en rechts wat geholpen bij NewLevel.nl’s blog. En ook wat dingen gedaan in de trant van liefdewerk-oudpapier, maar dit is toch anders. Ik krijg gewoon per uur betaald. We gaan in ieder geval 4 dagen aan de slag en kijken daarna wat er nog meer moet gebeuren.
De factuur zal gewoon vanuit Tulip Computers verstuurd worden. Dus ook geen belangenverstrengeling etc.
Mocht je me dus willen inzetten voor een trajectje of klus met betrekking tot weblogs e.d. schroom dan niet contact met me op te nemen. Kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon een klankbord voor je eigen ideeën wil of gewoon eens wil brainstormen over mogelijkheden van weblogs, podcasts etc.
O, trouwens je kunt me ook inschakelen om eens een presentatie te houden over trends in de samenleving, leiderschap, weblogs en aanverwante zaken. Voor je sales, op een klantendag of als aftrap of opwarmer voor je strategiesessie. De eerste belangstellenden hebben zich al gemeld. Maak me gek

Update: ik heb nu toestemming om de naam te noemen waar ik aan het werk ben: European Center for the Experience Economy

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Tom

  Op de website van de klant lees ik, bij het item over jouw presentatie over weblogs:
  “You can watch the full video of his workshop in Dutch.”
  Maar ik kan geen link vinden?
  Ik ben wel benieuwd naar die presentatie.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This