Select Page

Zal ik polls op gaan nemen?

Ik kwam deze tool tegen en vroeg me gelijk af, wil ik dat ook? Zo’n poll op mijn weblog? Mensen gewoon vragen wat ze ergens van vinden? Tja en dat kan ik dan zelf natuurlijk wel bedenken, maar waarom de proef niet gewoon op de som genomen en zo’n poll even toevoegen. Dat heb ik dus even gedaan. Kijk zelf maar even in de kantlijn rechts en geef je voorkeur maar even aan als je wilt. Dan weet ik wat jullier ervan vinden om zo’n stemmechanisme toe te voegen. En wees niet bang: je kunt maar 1x stemmen. De stand kun je natuurlijk ook bekijken.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Marc

  Tja, plussen en minnen. Handig als je inderdaad een peiling wilt doen onder je lezers. Als je antwoorden goed samenstelt en formuleert levert het net wat meer structuur op dan wanneer je dezelfde antwoorden uit een lange discussie met veel reacties moet gaan vissen. Aan de andere kant, de kracht van de weblog is juist de dialoog met de lezers en dan wil je als blogger toch vaak net iets meer weten dan alleen een “ja” of “nee”. Ik ben zelf altijd wel geïnteresseerd in het “waarom” en dat haal je nou net niet uit je poll-resultaten.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Views poll al opgebruikt

  De gratis poll kan maar 100 views aan en dat is nu na enkele uren al bereikt. En omdat er nu een soort foutmelding hiernaast in de rechterkolom kwam te staan, heb ik de poll voor vandaag maar even verwijderd. Dit beperkte aantal views is een groot nade…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This