Select Page

Welkom nieuwe webfeed abonnees

Beste mensen, die zich de  laatste 2 weken geabonneerd hebben op mijn webfeed: Welkom hier op Hans on Experience. 25 Nieuwe abonnees erbij! Vandaag zijn er 276 277 subscribers op de default feed, 97 op mijn Screencasting and Video Podcasting feed en nog een 125–tal op de feeds op allerlei categorieën. Naast de 55 emailsubscribers zijn we dus al met 550! Zet jezelf eens op de kaart door jezelf toe te voegen op de Frappr-map van Hans on Experience. Dan kan iedereen zien wie je bent en waar je zit (als je daar prijs op stelt natuurlijk).
Ik hoop dat je hier vindt wat je zoekt. Schroom niet om de conversatie te zoeken en dus reacties achter te laten of me een email te sturen. Even een paar zaken op een rijtje:

– kijk ook eens in de rechterkolom in My Context. Daar vind je de boeken die ik gelezen heb, mijn MindMaps (handige schema’s), mijn foto’s, mijn archieven, mijn webfeeds per categorie en van mijn andere weblogs, mijn reading list (van weblogs), de reacties die ik elders achtergelaten heb en allerlei handige tools.
– Uiteraard staat in My Context ook informatie over mij, over mijn werkgever Tulip Computers hoe je contact met me kunt krijgen.
– onder elke posting zie je een vierkantje met blauw-witte vlakken. Als je daarop klikt kun je die posting bewaren in del.icio.us. Een online archief. Daarnaast kun je met het envelopje de link van de posting doorsturen naar iemand anders of jezelf. Het groene vlakje met het tekstballonnetje is van Technorati. Je kunt zien wie nog meer naar die posting linkt. De cc is mijn creative commons license.
– In de Google Search balk kun je zowel op mijn weblog zoeken als op het internet. En met de zoekoptie van Technorati zoek je dus in alle weblogs naar een item.
– Wat jullie nog meer lezen kun je vinden in het handige overzichtje helemaal onderaan de rechterbalk.

Nogmaals: welkom! Laat eens wat van je horen, zodat andere lezers je ook leren kennen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This