Select Page

Welke boeken heb ik gelezen?

Ik heb mijn boeken ook maar eens vastgelegd. Zo heb ik zelf een mooi overzicht. De verwijzing staat weer in de rechterkolom onder de link Context: My Books. Natuurlijk staat de link ook op de Context pagina.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. WikkenWegen

  En wanneer koppel je er een uitleensysteem aanvast?

  Antwoord
 2. Albert Boswijk

  Mooi en duidelijk overzicht Hans, nu nog een korte beschrijving van al die boeken!!!!

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @albert: tja, dat is monnikenwerk. Maar eens tussendoor af en toe een keer doen. Overigens staat de beschrijving natuurlijk ook op de site als je door klikt.

  Antwoord
 4. Mark van Doorn

  Bedankt voor het overzicht! Ik zal de beschrijvingen eens bekijken.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This