Select Page

Video van de presentatie Een nieuwe kijk op de Experience Economy van Albert Boswijk en Anna Snel

Nu Google Video de mogelijkheid biedt de videos op je blog aan te bieden heb je wel gemerkt dat ik er al een paar hier neer heb gezet die ik zelf interessant vind. Ook deze mag hier natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de Emerce eDay die op 12 oktober 2005 in de Amsterdam Convention Factory werd gehouden, hielden Anna Snel en Albert Boswijk van The European Centre for the Experience Economy namelijk een presentatie over de nieuwe kijk op experience economy, betekenisvolle belevenissen. En dat de geschiedenis van dit fenomeen veel verder gaat dan 1999, het jaar dat Joe Pine en James Gilmore met hun bestseller The Experience Economy voor een revolutie zorgde in het nieuwe denken in belevenissen. De theorie van de Experience Economy heb ik al eens beschreven.
Zo kun je toch nog mooi het seminar even volgen. De film is trouwens opgenomen door Henk Jan Winkeldermaat. Bedankt Henk Jan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This