Select Page

Vandaag weer blogvangelizing

Vandaag weer blogvangelizing, ofwel een gesprekje over het nut van bloggen en hoe je het doet. Ik krijg namelijk George Eijt van NewLevel.nl op bezoek. NewLevel heeft al een een weblog en we gaan het vandaag hebben over of en hoe George daaraan kan bijdragen. Het uitgangspunt zou kunnen zijn, zijn aanwezigheid op het congres van Novell: BrainShare. Het zou natuurlijk prachtig zijn als hij ons vanaf dat congres in Slat Salt Lake City verslag doet.
Ik ben benieuwd.

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ik heb George TypePad laten zien, Technorati en Flickr, zodat hij vooruit kan. Jammer alleen dat hij geen notebook mee kan nemen….Hij moet nu in de zaal waar heel Brainshare wil internetten een pc zien te bemachtigen. Deze week zal hij wellicht al een paar postings maken om zih voor te stellen en een aankondiging te maken.
  Wellicht dat we in de toekomst ook nog iets met screencasts gaat doen en Zen (geloof ik).
  De ochtend was weer om voor we het wisten.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Bloggen vanaf BrainShare

  Ik had het gisteren al over het gesprek dat ik met George Eijt van NewLevel.nl (IT opleidingsbedrijf van Tulip Computers) zou hebben. En het leuke is nu dat hij vandaag al zijn eerste posting op de weblog van NewLevel.nl heeft staan. George stelt zich …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This