Vandaag weer blogvangelizing

Vandaag weer blogvangelizing, ofwel een gesprekje over het nut van bloggen en hoe je het doet. Ik krijg namelijk George Eijt van NewLevel.nl op bezoek. NewLevel heeft al een een weblog en we gaan het vandaag hebben over of en hoe George daaraan kan bijdragen. Het uitgangspunt zou kunnen zijn, zijn aanwezigheid op het congres van Novell: BrainShare. Het zou natuurlijk prachtig zijn als hij ons vanaf dat congres in Slat Salt Lake City verslag doet.
Ik ben benieuwd.

Technorati tags: , , ,

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  Ik heb George TypePad laten zien, Technorati en Flickr, zodat hij vooruit kan. Jammer alleen dat hij geen notebook mee kan nemen….Hij moet nu in de zaal waar heel Brainshare wil internetten een pc zien te bemachtigen. Deze week zal hij wellicht al een paar postings maken om zih voor te stellen en een aankondiging te maken.
  Wellicht dat we in de toekomst ook nog iets met screencasts gaat doen en Zen (geloof ik).
  De ochtend was weer om voor we het wisten.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Bloggen vanaf BrainShare

  Ik had het gisteren al over het gesprek dat ik met George Eijt van NewLevel.nl (IT opleidingsbedrijf van Tulip Computers) zou hebben. En het leuke is nu dat hij vandaag al zijn eerste posting op de weblog van NewLevel.nl heeft staan. George stelt zich …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This